di hospital, memang kalau kerja xdelah banyak masalah. kerja tu memang ada dan tak boring. Cool

masalahnya, masalah jiwa, kalau jiwa x kental, memang bertambah-tambah masalah. maklumlah uniform nurse adalah mengikut cut yang agak cantik. di bahagian perut di kecilkan dan bahagian dada di tonjolkan agar nampak lebih kemas.Mungkin itu mengikut fahaman pentadbiran. buat apa ditonjol-tonjol benda yang dah sedia tertonjol…(sory, mungkin pelik ckit ayat), kesian juga aku tengok patient lelaki kat ward, melirik matanya kat nurse muda bila lalu lalang tepi katil. nasib x tersembur air liur mengenangkan dirinya yang sakit dan takde bini yang nak layan. Crying or Very Sad

naseb aku xjadi menteri kesihatan, kanku arahkan semua nurse di hospital pakai straight cut. dan banyakkan jumlah nurse lelaki di wad lelaki.kepada nurse yang terbaca suratan hati ini, janganlah di buat cut yang terlalu mengikut cut badan. make sure the only one who can view your beatiful shape of your body is only your husband.
satuummah.wordpress.com :my blog
satummah.blogspot.com